Mina kusiners kattungar + SHOPPING, bloggar om allt möjligt! ♥♥♥

Tjoo! ♥
Först vill jag bara säga att videokameran (med Ullared haul-videon på) laggar för den har så många videoklipp. :O Men min brorsa ska tömma den efter Berlin-resan, dvs på Tisdag. DÅ får ni iaf se videon från Ullared.. lite mer än 1 vecka sent, jag vet. FÖRLÅÅT, vill så gärna visa er den NU men det laggar skiit när jag ska ladda över den.. I'm sry! :love: Hoppas det inte gör ngt! Jag e så sjukt ledsen för jag har haft flera kommentarer där folk säger att de ser fram emot videon.. så FÖRLÅT, men det kommer ju iaf! :D
Imorgon åker ja ju då, till Berlin asså. Ska bli feeetnajs! :p Men ikväll kmr mormor & morfar, för de ville bjuda oss på restaurang (typ som en avskedsmiddag), HAHA.. vi e bara borta i ungefär 4 dagar, men det var jättesnällt av de ändå! :love:
Har idag shoppat lite, bara på Ikea & Lindex men ändå! ;)
På Ikea köpte jag en vit kudde me rosa prickar & en me svarta prickar. Köpte även två rosa "mini-papperskorgar" som man kan ha t.ex sudd/pennor elr smink/nagellack i!
På Lindex köpte jag ett Body Butter (för det jag har just nu me lukt av mango är snart slut). Det nyinköpta var med lukt av coconut! ♥ Det luktar ljuvligt! ;) Köpte oxå en ljusguldig ögonskugga & ett läppglans från MNY! :D
Bilder på köpen kmr nu:
 
Från Lindex: Body Butter = 80 kr, Ögonskugga = 10 kr (på rea), Läppglans = 15 kr (på rea).
 
Från Ikea: Kuddar = 25 kr st, "Mini-papperskorgar" = 49 kr tsm (tror jag).
 
Och jaa, igår var vi hos mina kusiner & deras GUUUULLIGA KATTUNGAR! :love:
Dom är 3 st & ni ska få en bild på var o en! Här kmr dom:
 
Här är lilla guuulliga Luke! ♥♥♥
 
& här är den söta tuffingen Yoda! ♥♥♥
 
Här har vi fina Lea! En otroligt slug liten rackare! ♥♥♥
 
Det var dom, skulle gärna visa fler men vi kör istället på att ni får höra av er om ni vill se fler bilder! Men nu är katterna sålda.. :O Emma ville nämligen se kattbilderna tror jag! ♥♥♥ Hennes UNDERBARA blogg heter http://emsihund.blogg.se, sponsrar henne HELA sommaren! ♥ Det är iaf samma sak med bilderna från Västkusten (Falkenberg) som med kattbilderna! ♥ Ni kan höra av er om ni vill se lite bilder därifrån! :)
Men iaf- min Give Away är INTE slut ännu! ♥ Skicka in fler kommentarer om ni vill vinna fina priser!
 
Det var nog allt jag hade att säga idag- ganska långt inlägg ändå. ;)
Men vi hörs nog på tisdag då.
Puss. ♥
 
 
 
 

RSS 2.0