♥ Min helg ♥

Heej! ♥
Nu ska jag berätta om min helg!
I fredags när vi slutade skolan gick jag hem till söta Emma, för att sen gå på en lite failad innebandyträning med henne (du vet vad jag menar Emma, haha)! Direkt efter träningen åkte jag iväg för att äta middag med världens bästa handbollslag, det var kul! Vi höll på i 3 timmar och snackade om kost, åt, lekte lekar mm. När jag kom hem chillade jag med glass framför skype, jag skapade med Emma.
På lördagen skypade jag typ hela förmiddagen med Emma (igen, haha)! Efter en god lunch åkte jag lite oväntat till en skidbacke här i närheten för att åka snowboard i typ 2 timmar, det var najs! När jag kom hem åkte jag & mamma till stan för att dels shoppa lite, och sen gå på en musikal med några i släkten, musikalen var Fame! Såå nice, jag har filmen hemma och musikalen levde verkligen upp till mina förväntnigar! Vi åt även på donken innan, gott gott. Vi kom hem ungefär kvart i 11 tror jag, då slängde jag i mig lite godis (hihi, var tvungen), och sen efter att ha kollat på lite youtube-klipp somnade jag.
Idag (söndag) spelade jag först en innebandymatch som slutade 4-4, kul! Efter det åkte jag och Emma (som oxå var på matchen) för att shoppa! Det blev inte mycket för min del, men köpte iaf en body mist från The Body Shop! Nu ska jag baka en kladdkaka och sen se på film, nice!
 
 
 
Under helgen har jag köpt 2 halsdukar, pads, nail polish remover, läppbalsam, body mist, 2 prover på olika produkter jag fick med när jag köpte body misten & en klubba, LOL! :D ♥
 
Ses, kram! ♥

Pluggar till Musik! ♥

Heej ♥
Nu pluggar jag till musik, men gjorde en liten pause, blev så bloggsugen! ♥
Haha, men förlåt om det typ har varit lite segt på sistonde, men har inte hunnit blogga, just so u know, yålå! ♥
 
Lyssnar på Darin!
Men nu ska jag fortsätta plugga! ♥

♫~•♥•~♫ Hemma från sen träning nu + har haft en toppendag ♫~•♥•~♫

 
 
Heej! ♥
Har precis kommit in genom dörren, har varit på en riktigt mysig handbollsträning. Vi var bara 8 pers, det var som sagt jättemysigt. Man fick verkligen tid att vara med folk, när vi var så få. I vanliga fall kan vi vara nästan upp åt 30 pers! Så vi fick göra massa roliga saker. Det var en ganska sen träning för en onsdag, klockan är ju 20 i tio nu. Men det är ju lov så who cares? Det var iaf jättekul!
Tidigare var jag på asiatisk restaurang buffé och såg på bio (såg en japansk film, så azum)!
Toppendag iaf! :D
 
Det var här vi åt. 
 
 
Hoppas erat 2013 har börjat bra, precis som mitt!
Ha det så bra, ses 

Alla bilder jag har tagit på senaste tiden...

... har varit egopix?! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Wtf, skulle ladda över bilder ifrån kameran idag, och jaa... som ni ser så svämmade det över av egopix?!
Aja vi ses, ha ett riktigt gött 2013 nu då! ♥

RSS 2.0